Μια μοναδική, χρυσή 911 Turbo από την Porsche Exclusive

Το ειδικό τμήμα Porsche Exclusive της γερμανικής φίρμας παρουσίασε μια νέα μοναδική πρόταση για την κορυφαία 911 Turbo, για αυτούς που θέλουν να εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους στο δρόμο. Πρόκειται για την εικονιζόμενη Porsche 911 Turbo με αμάξωμα σε χρυσό χρώμα (Lime Gold Metallic), το οποίο συνδυάζεται με μαύρα κάτοπτρα στα εμπρός φωτιστικά, καθαρά λευκά κρύσταλλα στα πίσω φωτιστικά, αλλά και με πανέμορφες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό της μοναδικής αυτής 911 Turbo, συναντούμε κεντρική κονσόλα ντυμένη με επένδυση από ανθρακονήματα, αντίστοιχες επενδύσεις σε άλλα τμήματα του ταμπλό, αλλά και δερμάτινο σαλόνι σε συνδυασμό χρώματος γκρι και χρυσού. Ντυμένο με δέρμα με χρυσές ραφές είναι όλο το εσωτερικό των θυρών, οι αεραγωγοί και το τούνελ της μετάδοσης, αλλά και τα πατάκια. Όμορφη είναι και η επένδυση της στεφάνης του τιμονιού με δέρμα αλκαντάρα.

Στο μηχανικό κομμάτι, η χρυσή Porsche 911 Turbo φέρει τον 6κύλινδρο 3.8 λίτρων boxer κινητήρα με 520 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με το διπλού συμπλέκτη, αυτόματο-σειριακό κιβώτιο PDK της Porsche με 7 σχέσεις. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 3,4 δλ. και η τελική ταχύτητα του γερμανικού sportscar φθάνει τα 315 χλμ./ώρα. Ύστερα απ’ όλα αυτά το μόνο που μένει να μάθουμε είναι η τιμή της μοναδικής αυτής 911 Turbo, την οποία βέβαια η Porsche δεν μας αποκαλύπτει…

Get it on Google Play Download on the App Store