Service Mercedes-Benz με πολλαπλά οφέλη

Είναι γεγονός ότι ο σωστός προγραμματισμός και η προνοητικότητα πολλές φορές λειτουργούν προς όφελός μας. Γιατί η σωστή διευθέτηση των υποχρεώσεών μας συνήθως μεταφράζεται σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο & σωστό έλεγχο των εξόδων μας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το service του αυτοκινήτου μας.

Τώρα η Mercedes-Benz με το Service Pass προσφέρει στους πελάτες της μία κάρτα-διαβατήριο που τον φέρνει κοντά στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο και κάνει το τακτικό service τόσο εύκολη υπόθεση όσο ένα απλό τηλεφώνημα ή… ένα click για την κράτηση του ραντεβού του. Πόσο σημαντικό μπορεί να είναι, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες να μπορεί κανείς να φροντίζει το αύριο από σήμερα!

Δείτε ακόμα: Φθηνότερη από ποτέ η Mercedes A-Class

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι η ιδανική λύση για τους ιδιοκτήτες καινούργιων οχημάτων ή παλαιότερων έως 6 ετών. Είναι επίσης μία συμφέρουσα απόφαση κατά την αγορά ενός νέου οχήματος Mercedes-Benz. Εξασφαλίζει με μία μόνο συναλλαγή –ή σε βολικές μηνιαίες δόσεις- έως και 4 από τα επόμενα ετήσια τακτικά service, την εναλλαγή service A & service B, με τις τιμές που ισχύουν σήμερα.

Οι κάτοχοι Mercedes-Benz που επιλέγουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα & τα οφέλη του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο Service Pass, το ευέλικτο ServiceCare ή το πλήρες CompleteCare. Με την επιλογή του κατάλληλου συμβολαίου συντήρησης Service Pass, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το μοντέλο και είναι ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Προσφορά για Mercedes-Benz Service Pass μπορεί να ζητήσει κανείς online.

To Mercedes-Benz Service Pass περιλαμβάνει όλες τις εργασίες τακτικής συντήρησης από τους Εξειδικευμένους τεχνικούς του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου και χρήση μόνο Γνήσιων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz. Για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου ο πελάτης θα έχει στη διάθεσή του και την υπηρεσία mobilo, την 24ωρη υπηρεσία κινητικότητας σε περίπτωση που το αυτοκίνητό του πάθει βλάβη και 24ωρη οδική βοήθεια ανά πάσα στιγμή, με πανελλαδική κάλυψη από οποιοδήποτε συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz.

Δείτε ακόμα: Η νέα Mercedes-Maybach S-Class ξεχειλίζει πολυτέλεια

Το Mercedes-Benz Service Pass είναι πλήρως μεταβιβάσιμο. Σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης μπορεί να μεταβιβάσει το συμβόλαιο στο νέο κάτοχο. Δεν χάνει τα χρήματά του κι αυξάνει η αξία μεταπώλησης του οχήματος.

Έξτρα όφελος για ιδιοκτήτες C-Class & CLK που θα κλείσουν το Service Pass τους έως το τέλος Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα αυτήν την περίοδο και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK έχουν μία μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν από την εκπτωτική προσφορά που τρέχει για τα συγκεκριμένα μοντέλα και να εξασφαλίσουν τα 4 επόμενα service του οχήματός τους με συνολική έκπτωση 500€.

Οι ιδιοκτήτες C-Class ή CLK που ενδιαφέρονται για την εκπτωτική προσφορά μπορούν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής τους και να μάθουν πώς μπορούν να κλείσουν το δικό τους Mercedes-Benz Service Pass.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει η νέα Mercedes που καίει 0,9 λτ./100 χλμ.;

Με μία επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και αυθημερόν. Δίνεται όμως και η δυνατότητα της σύναψης του συμβολαίου Service Pass εξ’ αποστάσεως, από την άνεση του σπιτιού, με την καθοδήγηση του Συμβούλου Service Mercedes-Benz.

Get it on Google Play Download on the App Store