Αδιάθετα Honda Civic σε τιμές όνειρο

Το επί σειρά ετών δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της Honda, το Civic, παρουσιάζεται πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο από ποτέ στην υπάρχουσα, 10η γενιά του. Το 5θυρο και το σεντάν συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ειδικά με τον 1.500άρη turbo κινητήρα βενζίνης.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε τα νέα Honda Jazz και Honda e

Για όσους λοιπόν σκέφτονται την αγορά ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου με δυνατό μοτέρ, αφθονία χώρων, πλήρη εξοπλισμό και πολύ καλά χαρακτηριστικά σε οδική συμπεριφορά και ασφάλεια, τότε τα ετοιμοπαράδοτα Civic που προσφέρονται αποτελούν μια κατάλληλη λύση. Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία διαθέτει αρκετά μοντέλα στην έκδοση 4d 1.5 VTEC Turbo Comfort και λιγότερα στην πιο πλούσια Elegance Navi.

Τα Civic 4d 1.5 VTEC Turbo Comfort πωλούνται στην τιμή των 21.150 ευρώ, με δωρεάν ασφάλεια για 1 χρόνο και δωρεάν τέλη κυκλοφορίας. Οι ίδιες παροχές ισχύουν και για το Elegance Navi, στην τιμή των 25.970 ευρώ. Η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης της λωρίδας, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα με οθόνη 5 ιντσών, αυτόματα φώτα, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.λπ. Στον εξοπλισμό του ακριβότερου κατά 4.820 ευρώ Elegance ανήκουν επιπλέον δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, διζωνικός κλιματισμός, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών και πλοήγηση, πίσω κάμερα στάθμευσης και ζάντες 17 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Honda Civic 1.5 λτ. VTEC Turbo 182 PS CVT

Ο 4κύλινδρος κινητήρας 1.5 VTEC Turbo με άμεσο ψεκασμό, υπερτροφοδότη μονής εισαγωγής και χαμηλής αδράνειας, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μεταβλητό χρονισμό και βύθισης βαλβίδων και διπλό μεταβλητό έλεγχο χρονισμού, είναι εξαιρετικός σε ισχύ και ποιότητα λειτουργίας. Αποδίδει 182 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 240 Nm ροπής στις 1.900-5.000 σ.α.λ., ενώ εμφανίζει θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, χωρίς κενά, θυμίζοντας ατμοσφαιρικό μοτέρ με πιο πολλά κυβικά. Πολύ καλός είναι και ο συνδυασμός με το 6τάχυτο κιβώτιο, το οποίο είναι ακριβές στις αλλαγές και με πολύ εύχρηστο κοντό επιλογέα. Το Civic Sedan με το επιβλητικό αμάξωμα των 4.648 χλστ. μήκους και βάρους από 1.279 κιλά επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,4 δλ. και φτάνει την τελική ταχύτητα των 210 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 125 γρ./χλμ. (εργοστασιακές μετρήσεις).

Δείτε ακόμα: Οι τιμές των νέων Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Get it on Google Play Download on the App Store