Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά Nissan

Μια νέα σημαντική προσφορά κάνει η Nissan μέσω του προγράμματος Nissan After Sales Service, παρέχοντας για πρώτη φορά 25% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής! Παράλληλα οι κάτοχοι των μοντέλων της Nissan επωφελούνται και από το δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 25 σημείων.

Πιο αναλυτικά, ισχύουν τα εξής:

Για 1η φορά 25% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες και θερμοστάτης).

Δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη

H πραγματοποίηση ενός δωρεάν τεχνικού ελέγχου στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου οι οδηγοί τους να κινηθούν με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πατώντας εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store