Η Peugeot μειώνει σημαντικά το κόστος service

Αυτό το χειμώνα η Peugeot μειώνει κατά πολύ το κόστος συντήρησης των αυτοκινήτων της μέσω των χειμερινών προσφορών, με γενναιόδωρες εκπτώσεις στα ανταλλακτικά και την εργασία. Πιο αναλυτικά, η Peugeot προσφέρει έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά συντήρησης ή επισκευής και 15% στην εργασία, έως τις 28 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot σε όλη την Ελλάδα.

Για να επωφεληθεί ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου Peugeot των μοναδικών αυτών προσφορών, το μόνο που έχει κάνει, είναι να επισκεφθεί την σχετική σελίδα στον επίσημο ιστότοπο της Peugeot (δείτε εδώ) και να συμπληρώσει τα δικά του στοιχεία και τον αριθμό πινακίδας του οχήματος. Στη συνέχεια, με το μοναδικό κωδικό έκπτωσης που θα λάβει στο κινητό του (μήνυμα και email) μπορεί να απευθυνθεί στον επίσημο επισκευαστή της προτίμησής του, ώστε να προγραμματίσει τη συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου του. Το κουπόνι αυτό μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Peugeot που εσείς επιθυμείτε, μέχρι τις 28/02/2021, κερδίζοντας τις παραπάνω εκπτώσεις.

Η έκπτωση 25% των ανταλλακτικών συντήρησης και επισκευής ισχύει πολλά ανταλλακτικά, όπως είναι -μεταξύ άλλων- τα φίλτρα λαδιού, αέρος, καμπίνας, βενζίνης και πετρελαίου, τακάκια, ιμάντα χρονισμού, μπουζί, υαλοκαθαριστήρες, λιπαντικά, υγρά φρένων, μπαταρία, δισκόφρενα, αμορτισέρ και πολλά ακόμη.

Get it on Google Play Download on the App Store