Οικονομικό και εγγυημένο Service από την Opel

Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου παίζει σημαντικό ρόλο ως προς τη μακροζωία του και τη χρήση δίχως προβλήματα, αρκεί πάντα να γίνεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Όταν το service δεν πραγματοποιείται με βάση τα πρότυπα αυτά, τότε ίσως τίθεται θέμα ασφάλειας, αυξημένη κατανάλωση και μεγαλύτερο κόστος συντήρησης μελλοντικά.

Η Opel, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υπηρεσίες μετά την πώληση και αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να παραμένει στο πλευρό του πελάτη για πολλά χρόνια, προχώρησε στη δημιουργία του νέου aftersales προγράμματος Opel Service 5+. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων μοντέλων Opel να διατηρούν το σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητό τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Service Opel άνω των 5 ετών με 149 ευρώ

Το Opel Service 5+ είναι ένα οικονομικό πακέτο συντήρησης για τα αυτοκίνητα Opel που έχουν ξεπεράσει τα 5 έτη από την ημερομηνία ταξινόμησής τους. Η Opel δίνει έτσι την ευκαιρία στους πελάτες της να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου σε προνομιακές τιμές, προσφέροντας παράλληλα 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους και την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών, απαραίτητων για την ασφαλή και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου. Η τελική τιμή για το Opel Service 5+ είναι 149 ευρώ και περιλαμβάνει εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 24%.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συντήρησης

Το Opel Service 5+ στην τιμή των 149 ευρώ, περιλαμβάνει τις εξής αντικαταστάσεις:

  • Λιπαντικό 10W40 ή 5W30
  • Φίλτρο λαδιού
  • Ροδέλα τάπας λαδιού
  • Φίλτρο αέρα
  • Φίλτρο καμπίνας
  • Μπουζί (4 τεμάχια) ή φίλτρο πετρελαίου

Επιπλέον, οι τεχνικοί της Opel πραγματοποιούν πλήθος τεχνικών ελέγχων σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, τα οποία είναι μείζονος σημασίας για την ασφάλειά του στο δρόμο. Ενδεικτικά, οι έλεγχοι που γίνονται αφορούν τα φρένα, φώτα, τυχόν διαρροές, συμπλέκτη, στάθμη υγρών, σωληνώσεις, μπαταρία, ιμάντες, ελαστικά, αμορτισέρ, τιμόνι, αναρτήσεις, εξάτμιση, καταλύτη κ.λπ.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα Opel Service 5+.

Get it on Google Play Download on the App Store