Ανεπανάληπτη τιμή για το Jeep Compass

Το premium μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Jeep, το Compass διατίθεται τώρα σε χαμηλότερη τιμή από ποτέ, σε συνδυασμό με το νέο Turbo κινητήρα των 1.3 λτ. Επίσης, φέρει επιμέρους βελτιώσεις, που ενισχύουν την συνολική του αξία και την άκρως δελεαστική του τιμή.

Δείτε ακόμα: Νέο Jeep Compass με περισσότερο στιλ και δυνατότητες

Η πρώτη έκδοση 1.3 GSE T4 130hp MT FWD Sport προσφέρεται στην ελκυστική και προσιτή τιμή των 22.800 ευρώ, με πληρέστατο στάνταρ εξοπλισμό. Σε αυτόν ανήκουν 7 αερόσακοι, συστήματα προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης και υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, μηχανικός κλιματισμός αυτόματοι προβολείς, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, cruise control, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.λπ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο ολοκαίνουργιος turbo κινητήρας βενζίνης των 1.3 λτ. Το 4κύλινδρο μηχανικό αυτό σύνολο ανήκει στη νέα γενιά κινητήρων GSE (Global Small Engine) της FCA και διαθέτει ανεξάρτητη ρύθμιση των βαλβίδων εισαγωγής, τόσο σε επίπεδο βυθίσματος, όσο και χρονισμού. Στην αρχική του έκδοση, ο 1.3 GSE αποδίδει 130 ίππους στις 4.750 σ.α.λ. και 270 Nm ροπής στις 1.560 σ.α.λ., ενώ η μετάδοση στους εμπρός τροχούς γίνεται μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 ταχυτήτων. Η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,3 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 192 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 είναι 130 γρ./χλμ. (156 ευρώ τέλη κυκλοφορίας). Για όσους θέλουν περισσότερη δύναμη, υπάρχει και ο 1.3 GSE με 150 ίππους, σε τιμές που ξεκινούν από 27.550 ευρώ (έκδοση Longitude).

Δείτε ακόμα: Νέα Jeep Renegade και Compass 1.3 λτ. Turbo έως 240hp

Νέο στοιχείο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Compass 1.3 GSE, είναι η επιλογή Sport. Με αυτής (με το πλήκτρο στην κονσόλα), αλλάζουν οι παράμετροι λειτουργείας του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης και του αυτόματου κιβωτίου (στις εκδόσεις DDCT), για πιο σπορτίφ και άμεση αίσθηση στην οδήγηση. Σύμμαχος του οδηγού είναι και η τα νέας τεχνολογίας αμορτισέρ FSD (Frequency Selective Damping), που προσφέρουν μια ιδανική ισορροπία μεταξύ κρατήματος και άνεσης σε κάθε είδους διαδρομή.

Επιπλέον, το Jeep Compass διακρίνεται για την κομψή αλλά και ταυτόχρονα δυναμική του εμφάνιση που προσελκύει τα βλέμματα, την άνεση και ασφάλεια στο δρόμο, το ευρύχωρο εσωτερικό του και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής.

Μοναδικές προσφορές ισχύουν και για άλλες εκδόσεις του Jeep Compass, με όφελος που φτάνει έως τις 6.000 ευρώ, συν 4 χρόνια εγγύηση και 4ετή οδική βοήθεια.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Jeep Renegade 1.3 GSE 180 HP 4WD AT9

Get it on Google Play Download on the App Store