Hyundai i20 με εκπτώσεις έως 1.400 ευρώ

Το ανανεωμένο Hyundai i20 το οποίο λανσαρίστηκε πριν από λίγο καιρό και στην ελληνική αγορά, διατίθεται σε πολύ ελκυστικές τιμές, σε συνδυασμό και με τις γενναιόδωρες εκπτώσεις που συνοδεύεται.

Πιο αναλυτικά, το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Hyundai με τις αλλαγές και βελτιώσεις στο αμάξωμα, στο εσωτερικό και σε τεχνολογία, προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 11.190 ευρώ (με την έκπτωση των 1.400 ευρώ) με τον κινητήρα των 1.2 λτ. ισχύος 75 ίππων στη βασική εξοπλιστική έκδοση Active. Αυτή περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, Radio-Mp3-USB κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Hyundai KONA στην Ελλάδα (+τιμές)

Η αμέσως επόμενη έκδοση i20 1.2 λτ. 84 PS Exclusive κοστίζει από 12.690 ευρώ (με την έκπτωση των 1.100 ευρώ) και περιλαμβάνει επιπλέον της Active σύστημα προειδοποίησης εκτροπής πορείας, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες, δερμάτινη επένδυση τιμονιού και επιλογέα ταχυτήτων, προβολείς ομίχλης εμπρός, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πλοήγησης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και πολλά ακόμη.

Στην γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου i20 περιλαμβάνεται ακόμα και ο turbo 1.0T 100 PS, σε τιμές που ξεκινούν από 13.590 ευρώ στην έκδοση Exclusive, ενώ διατίθεται και στις ακόμα πιο πλούσιες Premium και Distinctive. Επιπλέον, το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7-DCT (από 14.990 ευρώ).

Πρόσθετα το i20 συνοδεύεται και με πολλές ακόμα δωρεάν παροχές που ισχύουν για 5 χρόνια έκαστη, όπως η εργοστασιακή εγγύηση, η οδική βοήθεια ο ετήσιος τεχνικός έλεγχος και η εγγύηση βαφής.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον πλήρη τιμοκατάλογο του Hyundai i20.

Get it on Google Play Download on the App Store