Η Skoda «χαρίζει» καινούργια Kamiq και Scala

Μεγάλες προσφορές τρέχει αυτή την περίοδο η Skoda, μέσω της υπηρεσίας οnline παραγγελίας αυτοκινήτου Skoda One Click, κάνοντας πιο εύκολη, γρήγορη και ακόμα πιο συμφέρουσα την απόκτηση ενός μοντέλου της. Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να δει τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και με λίγα κλικ και να παραγγείλει αυτό που του αρέσει.

Επιπλέον, μέσω της οnline παραγγελίας Skoda One Click, ο πελάτης επωφελείται και από άλλα προνόμια, όπως είναι σημαντικές μειώσεις τιμών και χρηματοδότηση Skoda One Finance με ένα χρόνο άτοκη χρηματοδότηση.

Δείτε ακόμα: Τιμή έκπληξη για το Skoda Enyaq iV

Ανάμεσα στις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που διατίθενται για online παραγγελία σε πολύ χαμηλές τιμές, είναι και το Scala και το Kamiq. Σύμφωνα με τις τρέχουσες διαθέσιμες προσφορές (αλλάζουν γιατί εξαντλούνται τα αυτοκίνητα), μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο Scala στην τιμή των μόλις 15.858 ευρώ και με όλο τον εξοπλισμό, συν μεταλλικό χρώμα. Ενδεικτικά σε αυτή την τιμή ή στις 15.940 ευρώ προσφέρονται Scala 1.0 TSI 95 PS Ambition σε αποχρώσεις του μπλε, μαύρου, γκρι, ασημί και λευκού. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, air condition, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμα: Το καλύτερο SUV των 3 ευρώ/100 χλμ.!

Σημαντικά οφέλη δίνονται και για τα μοντέλα 1.0 TSI Ambition 116 PS, τα οποία πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 16.676 ευρώ, ενώ το 1.0 TSI 116 PS Style πωλείται από 17.927 ευρώ. Σημαντικές προσφορές υπάρχουν και για την έκδοση με τον κινητήρα φυσικού αερίου, το Scala 1.0 G-TEC 90 PS Ambition, αφού με το όφελος κοστίζει από 17.261 ευρώ (δείτε εδώ τα μοντέλα).

Πολλά οφέλη δίνονται και για την αγορά διαφόρων εκδόσεων του Kamiq, μέσω οnline παραγγελίας. Μοντέλα 1.0 TSI 95 Ambition πωλούνται από 17.858 ευρώ, 1.0 TSI 116 PS Ambition ξεκινούν από τις 18.825 ευρώ και 1.5 TSI 150 PS DSG κοστίζουν από 21.623 ευρώ. Στις προσφορές περιλαμβάνεται και το φυσικού αερίου Kamiq 1.0 G-TEC 90 PS Ambition, σε τιμές που ξεκινούν από 18.921 ευρώ (δείτε εδώ τα μοντέλα).

Ενδεικτικά, η έκδοση Ambition περιλαμβάνει στον εξοπλισμό 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης και διζωνικό κλιματισμό.

Δείτε ακόμα: Συγκριτικό: Skoda Scala ή Kamiq 1.0 TSI 116 PS;

Get it on Google Play Download on the App Store