Καινούργιο VW Polo 1.0 TSI με 139€ το μήνα

Η Volkswagen κάνει πιο προσιτή την αγορά του νέου Polo, μέσω προγράμματος χρηματοδότησης. Συγκεκριμένα μπορεί να αποκτηθεί με 139 ευρώ το μήνα, συμπεριλαμβανομένων των 3 χρόνων εγγύησης και service, συν 6μηνη ασφάλιση.

Το ποσό αυτό αφορά το Polo 1.0 TSI 95 PS Life, στην τιμή των 19.750 ευρώ. Η προκαταβολή στο τύπου Balloon αυτό πρόγραμμα είναι 31,3%, το επιτόκιο είναι 5,9% για 36 μήνες και η τελευταία μεγάλη δόση είναι στις 12.552 ευρώ. Στο τέλος της χρηματοδότησης υπάρχουν τρεις επιλογές: 1) Επιστροφή του αυτοκινήτου και επιλογή ενός καινούριου Volkswagen εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, 2) Επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης και 3) Εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

Ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι πλουσιότατος σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα ενσωματώνει 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, σύστημα infotainment με οθόνη 6,5 ιντσών, φώτα LED εμπρός – πίσω, κλιματισμό, κάμερα πολλαπλών λειτουργιών, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους, ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, αισθητήρες φωτεινότητας, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο, εμπρός προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου.

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο γνωστός 1.0 TSI των 95 ίππων και 175 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζει σβέλτες επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση, ενώ συνεργάζεται με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Το 0-100 χλμ./ώρα είναι χρόνος 10,8 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 187 χλμ./ώρα με κατανάλωση δοκιμής στα 6,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 118 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη είσοδος στο Δακτύλιο).

Εκτός από πλήρως εξοπλισμένο και εφοδιασμένο με τον αποδοτικό 1.000άρη turbo κινητήρα, το Polo ξεχωρίζει και για την κορυφαία για την κατηγορία, ποιότητα στο εσωτερικό του. Το ταμπλό αποτελείται από παχύ μαλακό πλαστικό και πλαισιώνεται από στιβαρή συναρμογή των επιμέρους επιφανειών και το προσεγμένο φινίρισμα. Επίσης, οι χώροι του είναι άνετοι για τέσσερα άτομα και το πορτ μπαγκάζ των 351 λίτρων είναι πολύ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Get it on Google Play Download on the App Store