Καινούργια VW Polo με όφελος έως 2.196 ευρώ

H Kosmocar – Volkswagen κάνει ακόμα πιο ελκυστική την αγορά του δημοφιλούς μοντέλου Polo, μέσω του προγράμματος Volkswagen MORE for you. Επωφεληθείτε από το Online Bonus και την προνομιακή δόση και αποκτείστε ετοιμοπαράδοτο Polo με όφελος που φτάνει έως τις 2.196 ευρώ.

Δείτε ακόμα: VW T-Cross ή Polo στα ίδια λεφτά;

Συγκεκριμένα, το Polo 1.0 MPI EVO 80PS Trendline διατίθεται με όφελος πελάτη από 2.135 έως 2.196 ευρώ και σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 13.433 ευρώ. Υπάρχουν μοντέλα σε μεταλλικές αποχρώσεις λευκού, ασημί και γκρι, με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών, εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες κ.λπ.

Διατίθενται ακόμα ετοιμοπαράδοτα Polo 1.0 TSI 95PS DSG Comfortline, με όφελος που φτάνει έως τα 1.695 ευρώ και τιμή από 15.951 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Peugeot 208 1.2T EAT8 vs VW Polo 1.0 TSI DSG

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από την αγορά τοις μετρητοίς, ισχύει και το πρόγραμμα Volkswagen MORE for you: Αυτό περιλαμβάνει 3,5% Επιτόκιο, 48 μήνες διάρκεια και 4 Χρόνια Εγγύηση, 4 Χρόνια Service, και δυνατότητα πληρωμής 1ης δόσης 4 μήνες μετά.

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει με τα παρακάτω 3 απλά βήματα:

1. Μπείτε στην πλατφόρμα Volkswagen Online

Η νέα πλατφόρμα Volkswagen Online προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλετε το αγαπημένο σας Volkswagen εύκολα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας.

2. Επιλέξτε το μοντέλο που επιθυμείτε

Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Volkswagen. Επωφεληθείτε από την προνομιακή χρηματοδότηση και το Online Bonus, που φέρνουν το αγαπημένο σας Volkswagen πιο κοντά από ποτέ. Η πλατφόρμα περιέχει συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων και εκδόσεων.

3. Κάντε την κράτησή σας και ένας Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και ολοκληρώστε την online κράτηση. O Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας Volkswagen.

Δείτε ακόμα: VW T-Cross 1.0 TSI ή Polo 1.0 TGI στα ίδια λεφτά;

Get it on Google Play Download on the App Store