Πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen με οφέλη

H Citroen πιστή στην εταιρική της υπογραφή «Inspired By You», εμπνέεται από τους πελάτες της και τις ανάγκες τους. Η Citroen φροντίζει να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα και την καθημερινότητά τους πιο άνετη, με το πρόγραμμα Citroen Comfort Days.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Citroen Comfort Days

Η διαφορετικότητα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών, ανάλογα την κατηγορία αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ώστε να αποκτήσουν άνετα το αγαπημένο τους μοντέλο και να ζήσουν την πρωτοποριακή άνεση Advanced Comfort, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Από σήμερα και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το Citroen C3 Aircross και το C5 Aircross, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής Citroen Comfort Days και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroen, τα C1, C3, C4 Cactus, C4 Spacetourer, Grand C4 Spacetourer, C-Elysee, Berlingo και Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Παράλληλα η Citroen σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου. Ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα Citroen Comfort Days ισχύει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store