H Alpine ετοιμάζει crossover

Μπορεί να πήρε χρόνια η αναβίωση της Alpine αλλά φαίνεται πως το A110 ήταν μόνο η αρχή. Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθεί, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και κάνουν λόγο για νέο μοντέλο της γαλλικής μάρκας στην κατηγορία των crossover.

Η Alpine θέλει με αυτό τον τρόπο να κοιτάξει κατάματα την Porsche Macan καθώς ουσιαστικά αυτό θα είναι το μοντέλο το οποίο και θα ανταγωνιστεί. Όπως φαίνεται και από την παραπάνω εικόνα, η οποία είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας, το crossover της Alpine θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά όσον αφορά στην εμφάνισή του με το A110.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα βρεθούν κάτω από το καπό του γαλλικού crossover, πληροφορίες κάνουν λόγο για τον 1.8 λτ. turbo που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα παράγει κοντά στα 300 άλογα. Μάλιστα δημοσιεύματα από Γαλλία δεν αποκλείουν ακόμη και υβριδική έκδοσή του.

Όσον αφορά στο πάτωμά του, στην Alpine θα πρέπει να επιλέξουν από κάποιο ήδη υπάρχον της κοινοπραξίας και δεν αποκλείεται να δούμε το ίδιο πάτωμα με αυτό των Infiniti QX30 και Mercedes-Benz GLA.

Διαβάστε ακόμη:

«Βασανίζοντας» το Alpine A110 (+video)

Πόσα χρόνια χρειάστηκε η Michelin για τα λάστιχα του Alpine;

Έρχεται το νέο Renault Megane RS (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store