Η Skoda εξετάσει την εξέλιξη ενός νέου pick-up και van

Στην Skoda σκέφτονται τη διεύρυνση της γκάμας των μοντέλων και δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον ένα νέο pick-up όχημα αλλά και van. Άλλωστε στο παρελθόν η Skoda είχε παρουσία στα pick-up με τα μικρά μοντέλα Favorit και Felicia pick-up και στα van με μοντέλο βασισμένο στο δεύτερης γενιάς VW Caddy (με σήματα της Skoda) και με το Roomster σε έκδοση van.

Στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ο κ. Werner Eichhorn, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαχείρισης Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Skoda, επιβεβαίωσε σε ερώτηση του περιοδικού Motoring, ότι η Skoda κοιτάζει για ένα pick-up, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το βγάλουν στην παραγωγή.

Άλλωστε, το VW Amarok θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για το «χτίσιμο» ενός νέου Skoda pick-up, αλλά πρώτα θα πρέπει να γίνει έρευνα από τη μάρκα για να δει κατά πόσο θα ήταν επικερδές, ή αν θα μπορούσε με ένα τέτοιο μοντέλο να κάνει είσοδο ακόμα και στις αγορές της Βορείου Αμερικής, όπου τα pick-up είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Μια εικόνα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα Skoda pick-up μπορούμε να δούμε μέσω της ηλεκτρονικά επεξεργασμένης φωτογραφίας, με το εμπρός άκρο του αμαξώματος από το Skoda Kodiaq.

Όσο για το ενδεχόμενο εξέλιξης και ενός νέου van, η VW διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Skoda.

Get it on Google Play Download on the App Store