Έτσι θα είναι το νέο coupe-SUV της Skoda

Η Skoda τολμά και μας φέρνει το πρώτο coupe-SUV της και ένα από τα πρώτα της αγοράς σε μια κατηγορία όπου υπάρχουν μοντέλα όπως η BMW X4 και η Mercedes GLC Coupe, με το νέο μοντέλο να βασίζεται πάνω στο μεσαίο SUV Kodiaq και να μας προαναγγέλλεται σε λίγες ημέρες από το πρωτότυπο Vision E Concept της Έκθεσης της Σανγκάη (19 Απριλίου).

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Skoda Superb 1.6 TDI

Μέχρι όμως η Skoda να μας παρουσιάσει το πρωτότυπο και στη συνέχεια, το 2019 να το περάσει και στην παραγωγή, μπορείτε να δείτε το πως θα είναι το νέο μοντέλο στις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που διαθέτουμε.

Σε αυτές, φαίνεται ότι το νέο Skoda coupe-SUV θα βασιστεί στο εμπρόσθιο τμήμα του πάνω στο Kodiaq, όμως από τη μεσαία κολώνα και πίσω το νέο μοντέλο θα έχει αρκετές διαφορές, μιας και η οροφή θα πέφτει λιγότερο κάθετα πάνω στον ανασηκωμένο πίσω όγκο, για να προσδώσει την απαραίτητη κουπέ αίσθηση.

Διαβάστε ακόμα: Έρχεται το νέο φθηνό SUV της Skoda

Σημαντικό στοιχείο του αυτοκινήτου θα αποτελέσει το γεγονός ότι θα παραμείνει 5πορτο, ενώ σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του, αυτοί θα προέλθουν από το Kodiaq και θα είναι turbo μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου με χωρητικότητες από 1.4 λίτρα και ισχύ από 125 έως και 190 ίππους. Δεν αποκλείεται στη γκάμα να υπάρχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store