Νέα Skoda Fabia με πολλές βελτιώσεις (+video)

Την ανανεωμένη Fabia παρουσιάζει για πρώτη φορά η Skoda, η οποία εμφανίζεται με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχεδιασμό και τεχνολογία, ενώ το ντεμπούτο της θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Διαβάστε ακόμη: To ισχυρότερο Skoda 120 στον κόσμο! (+video)

Εξωτερικά, το «φρεσκαρισμένο» δημοφιλές μικρό Skoda απέκτησε πιο μοντέρνα εμφάνιση μέσω των ανασχεδιασμένων φωτιστικών σωμάτων, της μάσκας και των προφυλακτήρων. Μάλιστα, για πρώτη φορά τα εμπρός και τα πίσω φώτα θα προσφέρονται με τεχνολογία LED. Επιπλέον, η γκάμα των ζαντών αλουμινίου διευρύνεται με την προσθήκη των νέων 18 ιντσών για την χάτσμπακ Fabia. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο πίνακα οργάνων, στα νέα διακοσμητικά και στις επενδύσεις των καθισμάτων.

Στους κινητήρες υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στον ατμοσφαιρικό 1.0 MPI με ισχύ 60 ή 75 ίππων και στον τούρμπο 1.0 TSI με 95 ή 110 ίππους. Στους TSI προστέθηκε και φίλτρο σωματιδίων βενζίνης, ενώ το ισχυρότερο μοτέρ προσφέρεται και με 7τάχυτο DSG. Για ύπαρξη κινητήρα πετρελαίου δεν κάνει λόγο η Skoda, η οποία αναφέρει ότι οι 3κύλινδροι βενζίνης είναι ισοδύναμοι σε κατανάλωση με τους πετρελαίου.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο! Το πρώτο αυτοκίνητο στο διάστημα (+video)

Η ανανεωμένη Fabia ενισχύεται και σε ασφάλεια με την προσθήκη συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι η λειτουργία ανίχνευσης τυφλών σημείων, το σύστημα οπίσθιας ειδοποίησης κυκλοφορίας κατά την οπισθοπορεία και η αυτόματη λειτουργία των μεγάλων φώτων. Επιπλέον, το σύστημα πολυμέσων Swing συνδυάζεται με οθόνη αφής 6,5 ιντσών.

Τέλος, το λανσάρισμα της ανανεωμένης Fabia θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Δείτε την ανανεωμένη Fabia και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store