Skoda Rapid Spaceback: πρώτες εικόνες

Τελικά, η «μυστηριώδης» φωτογραφία που είχε παρουσιάσει πριν από λίγες μέρες η Skoda μέσω facebook και έδειχνε τμήμα από το πίσω άκρο ενός νέου Rapid δεν είναι μια σπορ έκδοση, αλλά η νέα 5θυρη έκδοση αυτού. Η πρεμιέρα του θα γίνει σε λίγο καιρό στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ το Νοέμβριο το μικρομεσαίο χάτσμπακ Rapid θα λανσαριστεί και στην Ελλάδα.

Όπως διακρίνεται από τη νέα αυτή φωτογραφία, το πίσω παρμπρίζ είναι αρκετά μεγάλο και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πόρτας του πορτ μπαγκάζ μέχρι τον χώρο του αριθμού κυκλοφορίας, ενώ πίσω από την 3η πλαϊνή κολόνα υπάρχει μεγάλο παράθυρο παραπέμποντας σε έκδοση Spaceback, δηλαδή κάτι μεταξύ 5θυρου και στέισον βάγκον. Έτσι θα προσφέρει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και περισσότερη πρακτικότητα από ένα «τυπικό» 5θυρο και πιο κομψή εμφάνιση συγκριτικά με ένα στέισον βάγκον.

Χωρίς ακόμα να υπάρχουν εκτός από τις φωτογραφίες άλλες πληροφορίες, θωρούμε σίγουρο ότι το νέο Skoda Rapid Spaceback (ή όπως αλλιώς ονομαστεί), θα εφοδιάζεται με τους ίδιους TSI και TDI κινητήρες του σεντάν μοντέλου, ενώ θα διατηρήσει και το υψηλό value for money.

Get it on Google Play Download on the App Store