Skoda Citigo, Yeti, Rapid Spaceback Monte Carlo και Octavia L&K

Η Skoda εμπλουτίζει τις εκδόσεις σε δημοφιλή μοντέλα της, όπως είναι η πολυτελής Laurin & Klement για την Octavia και η σπορτίφ Monte Carlo για τα Citigo, Rapid Spaceback και Yeti. Πιο αναλυτικά, η νέα Octavia L&K θα είναι διαθέσιμη τόσο στη Sedan όσο και στην Combi και εξοπλίζεται -εκτός άλλων- με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με προβολείς bi-xenon, LED φώτα εμπρός και πίσω, με επενδύσεις στο εσωτερικό δέρμα και αλκαντάρα και με ηχοσύστημα CANTON. Η κορυφαία σε εξοπλισμό Octavia L&K θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο 6μηνο του 2014 με τους κινητήρες 1.8 TSI 180 PS και 2.0 TDI 150 PS.

Πιο σπορτίφ εμφάνιση αποκτούν τα Skoda Citigo, Yeti και Rapid Spaceback στη νέα έκδοση Monte Carlo. Ξεχωριστά τους γνωρίσματα αποτελούν οι μαύρες ζάντες αλουμινίου σε διαστάσεις από 15 έως 17 ίντσες, τα πίσω σκουρόχρωμα παράθυρα, η μαύρη οροφή (εκτός του Citigo), τα σπορτίφ καθίσματα στο μαύρο εσωτερικό και ο τιμόνι με τις κόκκινες ραφές.

Ωστόσο, η Skoda μέχρι στιγμής έχει δημοσιεύσει ελάχιστες φωτογραφίες τόσο για την Octavia L&K, όσο και για τα Citigo και Yeti Monte Carlo και καμία εικόνα για το Rapid Spaceback Monte Carlo.

Get it on Google Play Download on the App Store