Νέα Fabia Monte Carlo και εκδόσεις Edition σε 4 μοντέλα

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνουν μαζί με τη νέα Superb και την Octavia RS 230, η νέα Fabia Monte Carlo και τα Fabia, Rapid, Octavia και Yeti στην ειδική έκδοση Edition. Η νέα Fabia Monte Carlo διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά της εξωτερικά και στο εσωτερικό, ενώ μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά και με πιο σφιχτή ανάρτηση. Εξωτερικά φέρει μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ή 17 ιντσών, σκουρόχρωμες προσθήκες στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, μαύρη μάσκα και καθρέπτες, φιμέ πίσω παράθυρα και γυάλινη πανοραμική οροφή.

Στο εσωτερικό της νέας Fabia Monte Carlo προσφέρονται τιμόνι τριών ακτινών με δερμάτινη επένδυση και κόκκινες ραφές (όπως και στον επιλογέα των ταχυτήτων), επένδυση στο ταμπλό με όψη ανθρακονήματος, βάση κονσόλας σε κόκκινο χρώμα, καθίσματα με ενισχυμένη στήριξη, σπορτίφ πίνακας οργάνων κ.λπ.

Όσον αφορά στα μοντέλα Fabia, Rapid, Octavia και Yeti ‘Edition’, διακρίνονται από τους καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου, τα φιμέ πίσω παράθυρα, το δερμάτινο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και χειρόφρενο και τις επενδύσεις από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Get it on Google Play Download on the App Store