Subaru LEVORG με 170 και 300 ίππους

Η Subaru παρουσιάζει στην έκθεση του Τόκιο το νέο της Sports Tourer αυτοκίνητο το οποίο ονομάζεται LEVORG και ουσιαστικά αποτελεί ένα νέο αυτόνομο μοντέλο εκτός της γκάμας του -νέου επίσης- Legacy. Το όνομα LEVORG προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων Legacy, Revolution και Touring και πρόκειται για ένα Wagon αυτοκίνητο με δυναμική εμφάνιση που αν και Concept δεν θα αλλάξει σημαντικά στην έκδοση παραγωγής.

Το LEVORG έχει μήκος 4.690 χλστ. και πλάτος 1.780 χλστ. ενώ το ύψος του ανέρχεται στα 1.485 χλστ. Το μεταξόνιό του έχει μήκος 2,65 μέτρα και ζυγίζει 1.504 κιλά και είναι έτσι μικρότερο από το νέο Legacy. 

Στο εσωτερικό του κυριαρχούν οι επενδύσεις piano black συνδυασμένες με αλουμινένια στοιχεία ενώ η κεντρική κονσόλα ξεχωρίζει για τις δυο οθόνες πληροφοριών που διαθέτει.

Για την κίνησή του θα φροντίζουν οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι άμεσου ψεκασμού κινητήρες DIT (Direct Injection Turbo) της εταιρείας, χωρητικότητας 1,6 και 2,0 λίτρων με απόδοση 170 και 300 ίππους και ροπή 250 και 400 Νm αντίστοιχα. Η ανάρτηση του μοντέλου θα αποτελείται από γόνατα στον εμπρός άξονα και διπλά ψαλίδια πίσω ενώ θα εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive καθώς και με πολλά νέα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

Το LEVORG θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία την άνοιξη του 2014 με την Subaru να δέχεται παραγγελίες από τις αρχές του έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store