Δώρο ευθυγράμμιση με την αλλαγή ελαστικών

182

Η κατάσταση των ελαστικών σε κάθε όχημα παίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια που παρέχει στο δρόμο, αλλά και στην άνεση και κατανάλωση, αφού φθαρμένα και χωρίς σωστές πιέσεις ελαστικά αλλοιώνουν σημαντικά την οδική συμπεριφορά και αυξάνουν τις απαιτήσεις του κινητήρα σε καύσιμο. Καλό είναι ο οδηγός να ελέγχει τα ελαστικά του οχήματός του και να φροντίζει να έχουν τις σωστές πιέσεις, ενώ επιβάλλεται η αλλαγή τους όταν έχουν φθαρεί ή έχουν υποστεί ζημιές.

Το www.autogreeknews.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία και στην επισκευή – αλλαγή ελαστικών, κάνει Δώρο σε όλους τους αναγνώστες την ευθυγράμμιση αξίας 25 ευρώ με την αλλαγή οποιουδήποτε τύπου και διάστασης τετράδας ελαστικών. Παράλληλα, η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν ζυγοστάθμιση, έλεγχο βαλβίδων και έλεγχο του οχήματος.

Επιπλέον, προσφέρονται και άλλες παροχές και ευκολίες πληρωμής, όπως είναι 4 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, έως 24 δόσεις με ετήσιο επιτόκιο 6% ή πληρωμή με Paypal.

Μην ξεχάσετε να ζητήσετε το Δώρο της ευθυγράμμισης με την αλλαγή ελαστικών που εξασφάλισε για όλους τους αναγνώστες του το www.autogreeknews.gr.

Στοιχεία επικοινωνίας:

• Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 109, Αθήνα

• Περιοχή: Γλυκά Νερά, Αθήνα, Τ.Κ. 15343

• Τηλέφωνα: 210-6618344, 213-0236714

• email: [email protected]

• Site: www.kalogritsaselastika.gr

Χάρτης: