Νέο Suzuki Swift: Διέρρευσε εικόνα του

Είναι θέμα χρόνου να δούμε το νέο Suzuki Swift, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα φέρει πολλές αλλαγές στο τεχνικό και μηχανολογικό κομμάτι. Πλέον όμως μπορούμε να πάρουμε και μια πρώτη γεύση από την εμφάνισή του, καθώς διέρρευσε εικόνα από το εμπρός μέρος του.

Δείτε επίσης: Σε ποια διόδια θα φέρει μειώσεις το 2017

Η εικόνα προφανώς δεν είναι και ότι καλύτερο καθώς είναι σε χαμηλή ανάλυση και με κακό φωτισμό, αλλά μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μία διαρροή… Παρόλα αυτά μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως ενώ οι αναλογίες παραμένουν οι ίδιες, έχει αλλάξει εντελώς η μάσκα και τα φώτα. Εντελώς νέος είναι και ο προφυλακτήρας, με μεγάλους αεραγωγούς πλέον.

Παρατηρώντας περισσότερο την εικόνα, βλέπουμε πως το πίσω μέρος μάλλον δεν θα αλλάξει σχεδιαστική φιλοσοφία, καθώς οι πίσω κολόνες παραμένουν κάθετες, χαρίζοντας την ιδιαίτερη όψη στο αυτοκίνητο με το κοφτό πίσω μέρος και την οριζόντια οροφή, παράλληλη με το έδαφος.

Όσον αφορά τα μηχανικά του μέρη, πληροφορίες ακόμη δεν υπάρχουν επισήμως, παρόλα αυτά θεωρούμε δεδομένο πως για το νέο Swift η Suzuki θα επιλέξει τα μικρά βενζινοκίνητα σύνολα 1.0 και 1.2 λτ., ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και σε πετρελαιοκίνητη έκδοση, αυτή τη φορά με μοτέρ της ίδιας της Suzuki.

Διαβάστε ακόμη: Έρχονται τα αυτοκίνητα που θα σκέφτονται

Το νέο Suzuki Swift αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην έκδοση Sport, η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει μοτέρ 1.4 λτ. του οποίου η ιπποδύναμη για την περίσταση θα είναι από 140 έως και 160 ίππους.  Όπως και στο παρελθόν, η έκδοση Sport θα έχει επιθετικότερη ρύθμιση στην ανάρτηση, αμεσότερο σύστημα διεύθυνσης και μεγαλύτερα φρένα.

Η επίσημη εμφάνιση του νέου Suzuki Swift αναμένεται να γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ η εμπορική του καριέρα θα ξεκινήσει λογικά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του ίδιου έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store