Πρώτη αποκάλυψη για το νέο Suzuki Swift

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Suzuki Swift διέρρευσαν στο διαδίκτυο και φαίνεται ξεκάθαρα ο σχεδιασμός του, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό. Σχεδιαστικά παρουσιάζεται αρκετά ενδιαφέρον και σπορτίφ, ειδικά το Swift Sport με τις δύο στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης, τον προφυλακτήρα με τη μυώδη εμφάνιση και το μεγαλύτερο σπόιλερ στο τελείωμα της οροφής.

Νέο στοιχείο αποτελεί η τοποθέτηση των πίσω χειρολαβών ψηλά στις πόρτες, που του χαρίζουν ακόμα πιο δυναμικό στιλ. Λιτό αλλά μοντέρνο παρουσιάζεται το εσωτερικό με την οθόνη του συστήματος Infotainment στην κονσόλα, το flat bottomed τιμόνι και τα λίγα χειριστήρια προς όφελος της εργονομίας.

Από πλευράς κινητήρων, αναμένεται το αρχικό Swift να εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό 1.2 Dualjet των 90 ίππων, ενώ το αμέσως ισχυρότερο θα εξοπλίζεται με τον 1.0 Boosterjet των 112 ίππων. Στην κορυφή θα υπάρχει ο 1.4 λτ. turbo με 140 ίππους που έχει τοποθετηθεί στο Vitara S.

Η παρουσίαση του νέου Swift αναμένεται να γίνει προς τα τέλη του 2016 και το λανσάρισμα θα ξεκινήσει από την επόμενη άνοιξη.

Get it on Google Play Download on the App Store