Έρχεται η ανοικτή Alfa Romeo Stelvio;

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις δύο ημέρες από την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας Alfa Romeo Stelvio για να δούμε την πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της, στην οποία παρουσιάζεται ως Spider, δηλαδή ως κάμπριο και είναι και πάλι πανέμορφη.

Η Alfa Romeo Stelvio είναι το δεύτερο μοντέλο της επίθεσης που ξεκίνησε η ιταλική μάρκα, μετά την Giulia – και φυσικά το πρώτο της SUV– ενώ στα άμεσα σχέδια της Alfa είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η γκάμα της προκειμένου να αυξήσει κατά πολύ το μερίδιο αγοράς της.

Διαβάστε ακόμη: 8+1 νέες Alfa Romeo κηρύττουν πόλεμο στους Γερμανούς

Και αν και ακόμη είναι νωπές οι εικόνες από τη Stelvio, καθώς παρουσιάστηκε μόλις πριν από δύο ημέρες, αυτό δεν εμπόδισε τον άρχοντα της επεξεργασίας εικόνας X-Tomi από το να παρουσιάσει την ανοικτή έκδοση της Stelvio, ονόματι Spider.

Η αλήθεια είναι πως τα SUV και τα crossover είναι σε μεγάλη ακμή το τελευταίο διάστημα και οι εταιρείες προσπαθούν να προσφέρουν όλο και περισσότερα αμαξώματα ως crossover. Μην ξεχνάμε πως η Land Rover έχει το Range Rover Evoque Convertible για παράδειγμα εδώ και καιρό στην γκάμα της.

Δείτε επίσης: Τα πάντα για την Alfa Romeo Stelvio

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί από τους Ιταλούς, δεν υπάρχει στα πλάνα τους μια ανοικτή έκδοση της Stelvio. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον X-Tomi από το να κάνει τη φαντασία του πραγματικότητά και φυσικά δεν εμποδίζει και εμάς από το να απολαύσουμε το δημιούργημά του.

Εξάλλου δεν θα ήταν καθόλου άσχημο, να έβγαινε στην παραγωγή η Stelvio Spider στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio με τον αλουμινένιο V6 BiTurbo κινητήρα των 2.9 λτ. ισχύος 510 ίππων κάτω από το καπό της και τετρακίνηση Q4 με ενεργό ενδιάμεσο κιβώτιο μεταφοράς ροπής με ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη νέας γενιάς και εμπρός διαφορικό.

Get it on Google Play Download on the App Store