Η κολασμένη Mercedes S-Class Coupe

Μπορεί η Mercedes-Benz S-Class Coupe W217 να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κουπέ αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, αυτό όμως για κάποιους δεν είναι αρκετό, καθώς θέλουν το κάτι παραπάνω.

Ο βελτιωτικός οίκος Prior-Design παρουσίασε την πρότασή του σχετικά με την S-Class Coupe W217 και είναι εντυπωσιακή. Το αισθητικό πακέτο βελτίωσης που προτείνει στους ιδιοκτήτες ονομάζεται PD990SC και απαρτίζεται από υψηλής ποιότητας και αντοχής υλικά.

Δείτε ακόμη: Audi RS3 502 ίππων με πολύ άγριο ήχο (+video)

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, πλέον η S-Class Coupe του Prior-Design εφοδιάζεται με wide bodykit, το οποίο έχει πρόσθετα στα φτερά εμπρός και πίσω. Οι προσθήκες συνεχίζονται με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέο καπό με έντονα ανάγλυφο σχεδιασμό και αεραγωγό. Φυσικά υπάρχουν σπόιλερ περιμετρικά του αμαξώματος, αεροτομή και αεροδυναμικός διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα.

Την εξωτερική εικόνα της βελτιωμένης S-Class Coupe W217 ολοκληρώνουν η εξάτμιση με τις δύο διπλές, τραπεζοειδείς απολήξεις και οι ζάντες αλουμινίου, οι οποίες είναι διαθέσιμες από 18 έως και 23 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Mustang για τη γερμανική αστυνομία

Ο Prior-Design πάντως δεν έμεινε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, καθώς στο εσωτερικό του γερμανικού κουπέ τοποθέτησε νέες δερμάτινες επενδύσεις, νέο τριάκτινο τιμόνι με αλκαντάρα και δέρμα αλλά και πεντάλ αλουμινίου.

Στα μηχανικά μέρη ο Prior-Design δεν έχει βάλει το χεράκι του, ενώ για όποιον το επιθυμεί διατίθεται ανάρτηση αλλά και ειδική βαφή για το αμάξωμα.


Get it on Google Play Download on the App Store