Τρομακτική Mercedes-AMG GT με 330 χλμ./ώρα τελική

Οι βελτιωτές δεν αφήνουν στην ησυχία της τη Mercedes-AMG GT και καλά κάνουν, αφού είναι ένα πολύ σέξι αυτοκίνητο το οποίο προσφέρει άπειρες δυνατότητες εξέλιξης. Εδώ θα τη δούμε σε μία τρομερή εκδοχή, δημιούργημα των Γερμανών της Luethen Motorsport.

Αυτή είναι και η πιο πρόσφατη βελτίωση που βλέπουμε και αφορά τη Mercedes-AMG GT S και έχει να κάνει τόσο με το αισθητικό/αεροδυναμικό κομμάτι, όσο και με το μηχανολογικό.

Δείτε επίσης: Mercedes-AMG GT σκέτος χρυσός (+video)

Συγκεκριμένα, ο Luethen έχει προσθέσει στο γερμανικό supercar bodykit το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Αυτό απαρτίζεται από σταθερή πίσω αεροτομή, εμπρός σπόιλερ συνοδευόμενο από πτερύγια, πλευρικά σπόιλερ και αεροδυναμικό διαχύτη.

Σύμφωνα με τον βελτιωτή, οι αλλαγές αυτές δεν βελτιώνουν μόνο αισθητικά το αυτοκίνητο αλλά και αεροδυναμικά, προσφέροντας περισσότερη κάθετη δύναμη. Το παζλ των εξωτερικών αλλαγών ολοκληρώνουν οι ζάντες οι οποίες είναι 20 ή 21 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Το πιο τρελό παρκάρισμα του 2016 (+video)

Όσον αφορά στις αλλαγές στο μοτέρ, ο Luethen τοποθέτησε νέα ECU στον 4.0 λτ. V8 που αυξάνει την ιπποδύναμη της AMG GT S στα  612 άλογα και τη ροπή στα 780 Nm. Φυσικά, όπως σε κάθε τέτοια βελτίωση ο κόφτης τελικής ταχύτητας έχει αφαιρεθεί, προκειμένου το αυτοκίνητο να φτάνει την τελική των 330 χλμ./ώρα.


Get it on Google Play Download on the App Store