Διέρρευσε το νέο Toyota Hilux με καινούργιους ντίζελ κινητήρες

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το νέο Toyota Hilux, εξωτερικά και στο εσωτερικό ολόκληρο και δίχως ίχνος καμουφλάζ. Το διπλοκάμπινο αμάξωμά του παρουσιάζει πιο δυναμική εικόνα στο εμπρός άκρο θυμίζοντας εν μέρει και το Corolla στα φωτιστικά σώματα, ενώ το μυώδη χαρακτήρα του τονίζουν τα φουσκώματα στα φτερά. Σύγχρονο φαίνεται και το εσωτερικό του νέου Hilux, όπου κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα.

Από πλευράς κινητήρων και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου που προέρχονται από την Ταϊλάνδη, εφοδιάζεται με τρεις ντίζελ κινητήρες και έναν βενζίνης. Τα μηχανικά σύνολα πετρελαίου είναι 2.4 λτ. απόδοσης 150 ίππων και 343 Nm ροπής στις 1.400 σ.α.λ., ή 167 ίππων και 400 Nm ροπής στις 1.600 σ.α.λ. Πιο ισχυρός είναι ο ντίζελ των 2.8 λτ. απόδοσης 177 ίππων και 420 Nmροπής. Βενζίνης είναι ο 2.7 λτ. ισχύος 166 ίππων.

Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται και με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ με 5άρι μηχανικό εφοδιάζονται οι 2.4 diesel 150 PS και ο βενζίνης 2.7 λτ.

Get it on Google Play Download on the App Store