Toyota GT86 περιορισμένης παραγωγής

Η Toyota παρουσίασε μία νέα έκδοση του GT86 η οποία είναι περιορισμένης παραγωγής και όπως είναι φυσικό έχει μία σειρά από αλλαγές οι οποίες τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Το Toyota GT86 είναι αν μη τι άλλο ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο το οποίο όμως πάντα έχει περιθώρια να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστό και σπάνιο. Αυτό το ξέρει καλά η ιαπωνική μάρκα που παρουσίασε μία νέα εκδοχή του κουπέ της, βασιζόμενη στο mid-Spec GT, όπως ονομάζεται στην ιαπωνική αγορά, στην οποία και απευθύνεται αποκλειστικά.

Δείτε επίσης: Δοκιμάζουμε το Toyota GT86

Αυτή η έκδοση έχει μία σειρά από αλλαγές οι οποίες διαφοροποιούν το μοντέλο από τις απλές εκδόσεις με πρώτη και καλύτερη το χρώμα, το οποίο είναι πορτοκαλί και η Toyota το ονομάζει Solar Orange Limited. Αυτό συνοδεύεται από μοναδικές για τη συγκεκριμένη έκδοση ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν πορτοκαλί ραφές στο τιμόνι και στα καθίσματα (τα εμπρός είναι θερμαινόμενα), ενώ υπάρχει ειδική επένδυση στο ταμπλό και το σαλόνι όλο είναι ντυμένο με αλκαντάρα.

Αλλαγές υπάρχουν όμως και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, το οποίο πλέον έχει αμορτισέρ SACHS Performance, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσθέσουν στο ιαπωνικό μοντέλο πίσω αεροτομή και προστατευτική ποδιά για το πάτωμα στο εμπρός μέρος του.

Get it on Google Play Download on the App Store