Ανανεωμένο Toyota Yaris με νέα εμφάνιση

Η Toyota παρουσίασε στην Ιαπωνία το ανανεωμένο Toyota Vitz, το γνωστό σε εμάς Yaris με αρκετές αλλαγές στην σχεδίαση, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπάρχον Yaris λανσαρίστηκε το 2011 και ανανεώθηκε πρώτη φορά το 2014.

Εξωτερικά, οι αλλαγές που φέρει το Yaris του 2017 εντοπίζονται εμπρός στη νέας αισθητικής μάσκα, τον προφυλακτήρα με την τεράστια εισαγωγή αέρα και στα διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος του αμαξώματος υπάρχουν εντελώς νέα και μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, όπως επίσης καπό και προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Yaris οι αλλαγές εντοπίζονται στις νέες επενδύσεις και χρωματισμούς, τον επανασχεδιασμένο πίνακας οργάνων, το νέο επιλογέας ταχυτήτων και στους νέου σχεδιασμού αεραγωγούς.

Δείτε ακόμα: Εκπτώσεις Toyota Ιανουαρίου με όφελος έως 1.500 ευρώ

Στους κινητήρες δεν υπάρχει κάποια αλλαγή όσον αφορά τα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα και τις αποδόσεις τους. Έτσι, στη βάση υπάρχει ο 1.000άρης βενζίνης των 69 ίππων, κατόπιν ο 1.33 λτ. με 99 ίππους, καθώς και το υβριδικό σύνολο με συνδυαστική ισχύ 100 ίππων. Στην Ευρώπη αναμένεται να διατηρηθεί η έκδοση με τον ντίζελ 1.4 D-4D των 90 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί το νέο σπορ Yaris με 210 ίππους, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store