Τα νέα Toyota GT86/Subaru BRZ θα έχουν μπαταρίες…

Το ανανεωμένο Toyota GT86 πάτησε ήδη τους τροχούς του επί ευρωπαϊκού εδάφους, εμείς όμως έχουμε ήδη τα πρώτα νέα για την ερχόμενη, δεύτερη γενιά αυτού και του Subaru BRZ και όπως λένε οι πληροφορίες μας θα κυκλοφορήσουν λίγο πριν το 2020 και θα είναι υβριδικά.

Διαβάστε ακόμη: Τα πάντα για το ανανεωμένο Toyota GT86

Όπως λένε λοιπόν οι πληροφορίες που μας έρχονται από ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η επόμενη γενιά των δύο σπορ κουπέ μοντέλων θα είναι αποκλειστικά υβριδική.

Απόφαση η οποία έχει παρθεί προκειμένου τόσο το GT86 όσο και το BRZ, να αποκτήσουν καλύτερη συμπεριφορά σε χαμηλό ρυθμό περιστροφής, όπου και το μοτέρ τους δεν έχει ιδιαίτερη δύναμη.

Αυτό όμως θα φέρει ένα πρόβλημα το οποίο ενδεχομένως να αλλάξει ελαφρώς τη φύση των δύο ιαπωνικών κουπέ. Αυτό δεν είναι άλλο από το αυξημένο βάρος λόγω μπαταριών (θυμίζουμε πως οι Ιάπωνες μηχανικοί και των δύο εταιρειών, έκαναν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν χαμηλά το βάρος).

Δείτε επίσης: Καταστρέφοντας μία Mercedes C180 με κινητήρα χωρίς λάδια… (+video)

Όπως και να έχει οι Ιάπωνες φαίνεται πως θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα έχουμε νέα γενιά ToyotaGT86 και SubaruBRZκαι πως δεν πρόκειται να τα δούμε σε cabrio έκδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store