Νέες εικόνες από το ανανεωμένο Toyota Yaris (+video)

Η Toyota παρουσίασε στην Ιαπωνία το ανανεωμένο Toyota Vitz, το γνωστό σε εμάς Yaris με αρκετές αλλαγές στην σχεδίαση, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ ανακοίνωσε για αυτό και το νέο, ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης 1.5 λτ.

Εξωτερικά, οι αλλαγές που φέρει το Yaris του 2017 εντοπίζονται εμπρός στη νέας αισθητικής μάσκα, στον προφυλακτήρα με την τεράστια εισαγωγή αέρα και στα διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος του αμαξώματος υπάρχουν εντελώς νέα και μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα, όπως επίσης νεό καπό και νέος προφυλακτήρας.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το ανανεωμένο Toyota GT86

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Yaris οι αλλαγές εντοπίζονται στις νέες επενδύσεις και χρωματισμούς, στον επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, στο νέο επιλογέα ταχυτήτων και στους νέου σχεδιασμού αεραγωγούς.

Στη βάση της γκάμας των κινητήρων θα υπάρχει ο 1.000άρης βενζίνης των 69 ίππων, κατόπιν ο νέος 1.5 λτ. των 111 ίππων (διαβάστε εδώ τα πάντα για το νέο μοτέρ της Toyota) που θα πάρει τη θέση του 1.33 λτ. κινητήρα, καθώς και το υβριδικό σύνολο με συνδυαστική ισχύ 100 ίππων.

Στην Ευρώπη αναμένεται να διατηρηθεί η έκδοση με τον ντίζελ 1.4 D-4D των 90 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί το νέο σπορ Yaris με 210 ίππους (δείτε εδώ το νέο Toyota Yaris Sport των 210 ίππων), το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store