Δέος: Έρχεται η νέα Toyota Supra

Η νέα Toyota Supra βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών εξέλιξης και έχει ανάψει φωτιές τόσο στους φίλους της Toyota όσο και στους φίλους της αυτοκίνησης γενικότερα, καθώς είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα σπορ κουπέ μοντέλα.

Όπως βλέπουμε και στις παραπάνω εικόνες, οι οποίες είναι προϊόν επεξεργασίας και δημοσιεύθηκαν στο forum Supra MKV, η νέα Toyota Supra θα έχει πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο FT-1 της Toyota, ενώ σε κάποια σημεία της θα θυμίζει και την προηγούμενη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου.

Οι εικόνες βασίζονται τόσο σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το ίδιο το ιαπωνικό κουπέ, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας όσο και σε πληροφορίες που διατείνονται πως έχουν μέσα από την Toyota οι υπεύθυνοι του forum. Μάλιστα έχουν βάψει το αυτοκίνητο και σε διάφορα χρώματα για να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Δείτε ακόμη: Toyota Supra τα βάζει με Lamborghini Huracan (+video)

Το πότε θα κάνει την επίσημη παρουσία της η νέα Supra παραμένει μυστήριο, οι φήμες πάντως την θέλουν να εμφανίζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ πληροφορίες λένε πως θα την δούμε και σε έκδοση Gazoo Racing (με τους πιο τολμηρούς να ισχυρίζονται πως θα λέγεται Gazoo Supra και όχι Toyota Supra).

Εμείς να θυμίσουμε πως η νέα Toyota Supra θα είναι συμπαραγωγή με τη μελλοντική BMW Z5 (αυτή θα είναι ρόουντστερ με υφασμάτινη οροφή) και θα είναι πισωκίνητη όπως όλα δείχνουν, με υβριδική τεχνολογία.

Get it on Google Play Download on the App Store