Υπερσυλλεκτική Toyota GT86 σε μόλις 30 μονάδες

Ένα εν δυνάμει κλασσικό αυτοκίνητο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την Toyota GT86, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες. Πρόκειται για ακόμη μία ειδική έκδοση η οποία έχει μία σειρά από διαφορές που την διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες «ταπεινές» εκδόσεις.

Μάλιστα, εκτός του ότι θα κατασκευαστεί μόλις σε 30 μονάδες, η Toyota καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να βιαστούν, καθώς το αυτοκίνητό της θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέχρι το τέλος του μήνα, επομένως μένουν λίγες ακόμη μέρες. Φυσικά εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε λόγο να αγχωνόμαστε καθώς πρόκειται για μία έκδοση που θα διατεθεί αποκλειστικά στην γερμανική αγορά.

Όσον αφορά στις διαφορές της, όπως φαίνεται και από τις εικόνες έχει να επιδείξει το πορτοκαλί χρώμα Tiger Orange, το οποίο συνδυάζεται με μαύρες κολόνες και ρίγα στο πλάι, μαύρους καθρέφτες, μαύρη αεροτομή και ανθρακί ζάντες 17 ιντσών.

Δείτε επίσης: Ο Ρώσος φανοποιός που κάνει θαύματα επιστρέφει με Toyota Prius (+video)

Στο εσωτερικό της Toyota GT86 Tiger, όπως θα είναι η ονομασία της, συναντάμε συνδυασμό δέρματος και αλκαντάρας, ειδικά για την έκδοση σήματα και λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα, ενώ υπάρχει και επιπλέον εξοπλισμός όπως θερμαινόμενα καθίσματα.

Η μοναδική, μηχανικής φύσεως αλλαγή έχει να κάνει με το στήσιμο του αυτοκινήτου, καθώς πλέον η ανάρτηση έχει σπορτ αμορτισέρ της Sachs.  

Η Toyota GT86 Tiger θα κοστίζει στην Γερμανία 34.990 ευρώ, ενώ η βασική έκδοση του μοντέλου είναι στα 29.990 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store