H Toyota αγρίεψε και ετοιμάζει νέα σπορ μοντέλα

Στην Toyota έχουν πάρει ζεστά πλέον την υπόθεση σπορ γκάμα αυτοκινήτων (από την οποία απείχαν συνειδητά αρκετό καιρό), αφού μετά την αγωνιστική εμπλοκή τους, την παρουσίαση του Yaris GRMN των 210 ίππων (δείτε εδώ τις τιμές του σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις) και την προετοιμασία της νέας Supra, έρχονται νέες σπορ εκδόσεις.

Διαβάστε ακόμη: Τι κρύβεται κάτω από το… μαϊμού Nissan GT-R;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Toyota σχεδιάζει νέα σειρά σπορ αυτοκινήτων, η οποία θα είναι κάτι ανάλογο με τη Σειρά F της Lexus, στα πλαίσια της προσπάθειάς της να δημιουργήσει μοντέλα τα οποία δεν είναι μόνο αξιόπιστα και χρηστικά, αλλά έχουν επιπλέον συναισθηματική αξία και οδηγικό ενδιαφέρον.

Προφανώς λοιπόν, έχοντας και ως αφετηρία την Gazoo Racing Meister of Nurburgring (GRMN) θα πρέπει να περιμένουμε και ανακοινώσεις για επιπλέον μοντέλα με τα συγκεκριμένα διακριτικά και όπως λένε οι φήμες την ημερομηνία παρουσίασης της νέας Supra (διαβάστε εδώ περισσότερα για τη νέα Toyota Supra) αλλά και την ανακοίνωση για την επιστροφή του κεντρομήχανου MR2.

Δείτε επίσης: Παρατημένη Mercedes 190E έγινε σαν καινούργια (+video)

Όπως και να έχει θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη μέχρι η ίδια η Toyota να μας ανακοινώσει επισήμως τα πλάνα της. 

Get it on Google Play Download on the App Store