Αποχαιρετιστήριο Toyota FJ Cruiser Final Edition

Μαζί με την ανακοίνωση του επαναλανσαρίσματος του Hilux στην Ιαπωνία μετά από 13 χρόνια απουσίας, η Toyota ανακοίνωσε και τη διάθεση της νέας ειδικής έκδοσης FJ Cruiser Final Edition, η οποία είναι και η τελική πριν την οριστική παύση διάθεσής του.

Διαβάστε ακόμα: Το Toyota Hilux επιστρέφει στην Ιαπωνία μετά από 13 χρόνια!

Το εν λόγω εκτός δρόμου μοντέλο της Toyota με την ρετρό και σκληροτράχηλη αισθητική το οποίο παρουσιάστηκε το 2005 και έκτοτε έχει δεχθεί κάποιες αναβαθμίσεις, στη νεότερη και τελευταία έκδοση FJ Cruiser Final Edition διακρίνεται εξωτερικά από το μπεζ χρώμα, τις μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 20 ιντσών, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τη μαύρη μάσκα, τις μαύρες χειρολαβές και καθρέπτες. Στο εσωτερικό του FJ Cruiser Final Edition υπάρχουν δίχρωμες επενδύσεις καθισμάτων μπεζ – μαύρου και διακοσμητικά σε μπεζ απόχρωση στην πλατιά κεντρική κονσόλα.

Για την κίνηση του FJ Cruiser Final Edition (μήκους 4.635 χλστ. και βάρους 1.940 κιλών) υπάρχει ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης 4.0 λτ. V6 ισχύος 276 ίππων και 380 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται κατ’επιλογή σε όλους τους τροχούς και συνδυάζεται με 5άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ η Toyota ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 12,5 λτ./100 χλμ. Στην Ιαπωνία πωλείται στην τιμή των 3.492.720 γεν (26.520 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα: Νέο Toyota Land Cruiser με πολλές βελτιώσεις

Get it on Google Play Download on the App Store