«Φτιαγμένα» Toyota Auris και με Nitro για την έκθεση SEMA

H Scion η οποία αποτελεί την πιο «μοντέρνα» φίρμα της Toyota για τις αγορές της Β. Αμερικής, θα παρουσιάσει στην έκθεση SEMA τα δύο τροποποιημένα μοντέλα illest Scion iM και Crooks & Castles Scion iM, τα οποία βασίζονται στο γνωστό σε εμάς Auris. Οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολλές, τόσο στο αμάξωμα όσο και στα μηχανικά μέρη και ειδικότερα στο περισσότερο «φτιαγμένο» Crooks & Castles Scion iM.

Το τελευταίο ξεχωρίζει εξωτερικά από τις προσθήκες στα φτερά, το μεγαλύτερο εμπρός σπόιλερ, τις απολήξεις τις εξάτμισης με την κάθετη φορά προς τα πάνω και τις πολυάκτινες λευκές ζάντες των 18 ιντσών με ελαστικά 225/40 εμπρός και 255/35 πίσω. Επίσης, εφοδιάζεται με αερανάρτηση, roll cage και NOS kit στον κινητήρα, χωρίς όμως να ανακοινώνεται ισχύς.

Το πιο… νορμάλ illest Scion iM διαθέτει και αυτό αερανάρτηση που χαμηλώνει, 19άρες ζάντες με ελαστικά 225/35, φρένα της Brembo με 4πίστονες δαγκάνες και δίσκους διαμέτρου 380 χλστ. και αεροδυναμικά βοηθήματα. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με σουέτ και δέρμα και εξοπλίζεται με επιλογέα ταχυτήτων της Momo.

Αμφότερα τα Scion iM (ή Auris αν προτιμάτε) δημιουργήθηκαν με προϋπολογισμό 15.000 δολαρίων (13.615 ευρώ) και αποτελούν μέρος του φετινού διαγωνισμού Scion Tuner Challenge.

Get it on Google Play Download on the App Store