Ξεκίνησε το λανάρισμα του ανανεωμένου Toyota Corolla

Το ανανεωμένο Toyota Corolla το οποίο έκανε την εμφάνισή του τον περασμένο Μάρτιο, ξεκίνησε το λανσάρισμά του σε δύο χώρες όπου τα μικρομεσαία σεντάν παραμένουν δημοφιλή, όπως είναι στην Ρωσία και την Τουρκία (όπου παράγεται για την Ευρώπη). Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διάθεσή του και στην χώρα μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Corolla είναι το best seller μοντέλο της Toyota παγκοσμίως, αφού αντιπροσωπεύει περίπου το 20% των πωλήσεών της και διατίθεται σε σχεδόν 150 χώρες.

Το ανανεωμένο Corolla που βλέπουμε πιο λεπτομερώς μέσω των νέων φωτογραφιών, ξεχωρίζει εξωτερικά συγκριτικά με το υπάρχον Corolla από το πιο μοντέρνο εμπρός άκρο του κυρίως. Σε αυτό οι αλλαγές εστιάζονται στα νέα φωτιστικά σώματα, μάσκα, καπό και προφυλακτήρα, ενώ πίσω υπάρχουν νέα σκουρόχρωμα φώτα με LED και πιο λεπτή λωρίδα χρωμίου στο καπό. Επιπλέον, το ανανεωμένο Corolla εφοδιάζεται με νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών και τρία νέα χρώματα, τα Platinum Bronze, Tokyo Red και Earth Bronze.

Το εσωτερικό του ανανεωμένου Corolla είναι παρόμοιο με εκείνο του επίσης ανανεωμένου Auris και διαθέτει ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέο πίνακα οργάνων, πιο σύγρονο σύστημα πολυμεσων Toyota Touch2 και νέα χειριστήρια του συστήματος κλιματισμού.

Στον εξοπλισμό ασφαλείας προστίθεται στάνταρ το σύστημα Toyota Safety Sense. Αυτό περιλαμβάνει τα συστήματα Υποβοήθησης φρένων πριν τη σύγκρουση, Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας, Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας και Αυτόματης Λειτουργίας Προβολέων.

Οι κινητήρες θα παραμείνουν χωρίς αλλαγές. Να υπενθυμίσουμε ότι τροφοδοτείται με τους βενζίνης 1.33 λτ. 99 PS, 1.6 λτ. 132 PS και τον 1.4 λτ. πετρελαίου των 90 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store