Διαφήμιση της Volvo που κόβει την ανάσα (+video)

Αν υπάρχει κάποια εταιρεία που οι διαφημίσεις της μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό, τότε αυτή είναι η Volvo Trucks. Και η νέα της διαφήμιση δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς σε αυτή θα δούμε να πρωταγωνιστή ο «ιπτάμενος επιβάτης».

Πριν λίγα χρόνια ήταν το διάσημο σπαγγάτο με τον Jean Claude Van Damme που μας έκανε παρακολουθήσουμε τη διαφήμιση της Volvo Trucks με κομμένη την ανάσα. Αυτή τη φορά όμως είναι η σειρά του «ιπτάμενου επιβάτη» να πάρει τη σκυτάλη και να μας κάνει να θαυμάσουμε την ακρίβεια των σουηδικών φορτηγών.

Ο «ιπτάμενος επιβάτης» είναι εφοδιασμένος με αλεξίπτωτο πλαγιάς και πάει μαζί με το φορτηγό Volvo όχι όμως ως κανονικός επιβάτης… Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά πως βρίσκεται εκτός φορτηγού και πετάει… με το Volvo να τον τραβάει μαζί του.

Δείτε επίσης: Το πιο τρελό παρκάρισμα του 2016 (+video)

Όπως καταλαβαίνετε οι χειρισμοί πρέπει να είναι ακριβείς και αυτό ακριβώς κάνει το I-Shift Dual Clutch, το οποίο επιτρέπει στο φορτηγό Volvo FH να διατηρεί σταθερή την ταχύτητά του.

Εκεί όμως που μας κόβεται η ανάσα είναι όταν το φορτηγό και μαζί με αυτό και ο «ιπτάμενος επιβάτης» πρέπει να περάσουν μέσα από ένα στενό τούνελ στις Δειναρικές Άλπεις στην Κροατία, όπου και έγινε και η διαφήμιση.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια για αυτό ας απολαύσουμε το video και μαζί τον 30χρονο Γάλλο, επαγγελματία αλεξιπτωτιστή πλαγιάς, Guillaume Galvani.

Get it on Google Play Download on the App Store