Πανηγύρι με ελληνικό Honda S2000 (+video)

Το Honda S2000 ως γνωστόν είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να σου κάνει όλα τα γούστα καθώς τα 240 άλογά του σε συνδυασμό με την πίσω κίνηση αποτελούν εγγύηση για ατελείωτη διασκέδαση… Ή μάλλον όχι ατελείωτη αλλά όση αντέξουν τα πίσω ελαστικά του.

Το συγκεκριμένο video μας έρχεται από την Ελλάδα και σε αυτό θα δούμε τον οδηγό ενός Honda S2000 να κάνει… donuts μέχρι τελικής πτώσης, καθώς αν δεν τον είχε προδώσει το πίσω αριστερά ελαστικό του, μάλλον ακόμη εκεί θα ήταν και θα γυρνούσε!

Δείτε επίσης: Άμπαλος διέλυσε το Honda S2000 του

Το αυτοκίνητο έχει ελληνικές πινακίδες και συγκεκριμένα από την πόλη της Ορεστιάδας..

Όπως φαίνεται στο video, το οποιο πάντως δεν είναι καινούργιο, ο οδηγός του Honda S2000 έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του… παιχνιδιού, ενώ ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί το διασκεδάζει και με το παραπάνω!

Παρόλα αυτά οφείλουμε να τονίσουμε πως είναι άκρως επικίνδυνο όλο το συμβάν, καθώς είναι πολύ κοντά στο αυτοκίνητο το συγκεντρωμένο πλήθος και το παραμικρό λάθος μπορεί να είχε ολέθριες συνέπειες. Καλό θα είναι λοιπόν την επόμενη φορά κάτι ανάλογο να γίνει σε μεγαλύτερο χώρο και σίγουρα όχι σε δημόσιο δρόμο.

UPD: Το video μας έρχεται από τις Καστανιές του Εβρού.

Get it on Google Play Download on the App Store