Έτσι κατασκευάζεται το Honda CR-V (+video)

 

Η κατασκευή ενός αυτοκινήτου είναι μία πολύπλοκη διαδικασία ακόμη και σήμερα που έχουμε υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής. Βλέπετε είναι τόσα πολλά τα μέρη ενός αυτοκινήτου που πραγματικά το να βλέπεις ρομπότ και ανθρώπους να συνεργάζονται είναι εκπληκτικό

Το Honda CR-V από την πλευρά του, το οποίο θα δούμε εδώ στη γραμμή παραγωγής, δεν είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εκπροσωπεί την ιαπωνική μάρκα στην κατηγορία των SUV εδώ και χρόνια και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του. Μία γενιά η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο ανανεώθηκε και έγινε πιο σύγχρονη εμφανισιακά, προκειμένου να ανταπεξέλθει στοναυξημένο ανταγωνισμό που παρουσιάζεται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης: Δυναμώστε τον ήχο και ακούστε το νέο Honda Civic Type R

Στην χώρα μας πλέον διατίθεται και με το αυτόματο 9άρι κιβώτιο ταχυτήτων της Honda και μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του εδώ.

Στο εκπληκτικό time lapse video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, η Honda μας δείχνει πως κατασκευάζεται το νέο Honda CR-V από την αρχή μέχρι το τέλος και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η διαδικασία.

Get it on Google Play Download on the App Store