Μήνυση στην Porsche για Panamera που πήρε φωτιά (video)

Ο κάτοχος μιας Porsche Panamera στην Ρωσία μηνύει την Porsche, ύστερα από φωτιά που άρπαξε το πολυτελές αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στο γκαράζ. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στις 4:30 π.μ. και ενώ η οικογένεια κοιμόταν. Οι πιο μεγάλοι ξύπνησαν από τη μυρωδιά του καπνού και προσπάθησαν μάταια να περιορίσουν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην Panamera. Αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική, αλλά ήταν πολύ αργά για το αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Σύμφωνα με αυτοψία εμπειρογνώμονα η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στον χώρο του κινητήρα.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι τακτικός πελάτης της Porsche και γνωρίζει προσωπικά τον Wolfgang Porsche (μικρότερος γιος του Ferdinand Porsche) και του εξήγησε τι έγινε, ωστόσο ο ίδιος τον αγνόησε. Έτσι λοιπόν το ρώσικο ζευγάρι αποφάσισε να μηνύσει την Porsche ζητώντας 100 εκατομμύρια ρούβλια (1,32 εκ. ευρώ).

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από ένα χρόνο, η Porsche είχε πραγματοποιήσει ανάκληση σε 785 νέες Porsche 911 GT3 λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς από τον κινητήρα.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store