Νέο VW Atlas Weekend Edition έτοιμο για εκδρομή

Η VW θα παρουσιάσει σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο που ξεκινά τη Δευτέρα μια νέα έκδοση του μεγάλου SUV Atlas με την ονομασία «Weekend Edition», η οποία τονίζει την πρακτικότητα του αυτοκινήτου και είναι κατάλληλη για off road εκδρομές με όλη την οικογένεια.

Το πρωτότυπο βασίζεται πάνω στην έκδοση Premium του 7θέσιου γερμανικού SUV και φέρει τον 3,6 λίτρων VR6 κινητήρα βενζίνης των 276 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, αλλά και με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion της εταιρείας, με Drive Mode Select.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο: Με 2,9 ευρώ διανύσαμε 100 χιλιόμετρα!

Στο αμάξωμά του, το Atlas Weekend Edition ξεχωρίζει με τους 18 ιντσών γκρι τροχούς του, τον ανεμοθώρακα στο καπό, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, αλλά και τη νέα μπαγκαζιέρα οροφής, η οποία προσφέρει 501 λίτρα χωρητικότητας. Παράλληλα, το αυτοκίνητο διαθέτει ράγες οροφής που μπορούν εκτός από την μπαγκαζιέρα, να μεταφέρουν ποδήλατα, πέδιλα του σκι ή snowboard.

Στο εσωτερικό της η νέα έκδοση του Atlas τονίζει την πρακτικότητά της έχοντας στο δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ ειδική επένδυση για τη μεταφορά κατοικιδίων, ένα διαχωριστικό μεταλλικό πλέγμα, αλλά και θέσεις για την ασφαλή τοποθέτηση μικροαντικειμένων όταν αναδιπλώνονται στο δάπεδο τα 2 καθίσματα της τρίτης σειράς.

Διαβάστε ακόμα: VW Golf 1.5 TSI: Επιδόσεις, καταναλώσεις και CO2

Επιπλέον αυτών, υπάρχουν στις πλάτες των πίσω καθισμάτων ειδικά στηρίγματα για την τοποθέτηση οποιουδήποτε τάμπλετ, πατάκια από καουτσκούκ, αλλά και λασπωτήρες πίσω από τους offroadτροχούς.

Η VW τονίζει ότι όλα τα παραπάνω τμήματα που χαρακτηρίζουν το πρωτότυπο Atlas θα μπορεί κανείς να τα παραγγείλει όταν ξεκινήσει τις πωλήσεις του το νέο SUV στις Η.Π.Α. από την ερχόμενη άνοιξη. Στην Ευρώπη, προς το παρόν η γερμανική εταιρεία δεν έχει σχέδια να λανσάρει το μοντέλο.

Get it on Google Play Download on the App Store