Ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα το Volkswagen Touareg στο Πεκίνο

Το μεγάλο SUV της Volkswagen 4 χρόνια μετά την παρουσίασή του (δεύτερη γενιά) δέχεται ευρείας έκτασης ανανέωση και αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά το ανανεωμένο VW Touareg που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Πεκίνου φέρει ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο μέρος το οποίο περιλαμβάνει νέα φωτιστικά σώματα νέα γρίλια μάσκας και νέο προφυλακτήρα προσδίδοντάς του έναν περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα. Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα και στο πίσω μέρος τεχνολογίας LED όπως και ο  προφυλακτήρας, ενώ τις αισθητικές αλλαγές εξωτερικά συμπληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου (18 και 20 ιντσών) καθώς και τα 5 επιπλέον χρώματα στην παλέτα του.

Στο εσωτερικό του το ανανεωμένο Touareg είναι και εκεί πιο όμορφο με αναβαθμισμένο διάκοσμο και νέους διακόπτες παραμένοντας φυσικά κορυφαίο ποιοτικά και με έμφαση στην πολυτέλεια για άλλη μια φορά. Αναβαθμισμένος θα είναι και ο εξοπλισμός του αφού θα περιλαμβάνει επιπλέον συστήματα ασφάλειας και άνεσης.

Το ανανεωμένο Touareg θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τους γνωστούς και από την δεύτερη γενιά του κινητήρες βενζίνης οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο ισχυροί σε απόδοση, ενώ οι πετρελαιοκινητήρες V6 (240 ίππων) και V8 (340 ίππων) θα είναι πλέον προδιαγραφών ρύπων Euro6 με τεχνολογία SCR-DPF  και εμφανίζουν χαμηλότερη κατανάλωση και ρύπους. Το παρών θα δώσει και στην ανανεωμένη του μορφή η υβριδική έκδοση Hybrid TSI που εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης V6 TSI και τον ηλεκτροκινητήρα Ε-motor, η συνδυαστική ισχύς των οποίων ανέρχεται στους 380 ίππους. Όλοι οι κινητήρες του ανανεωμένου Touareg θα εφοδιάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους που διανύουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store