100.000 παραγγελίες για το νέο Golf και νέα έκδοση

Σε λιγότερο από τρεις μήνες από το λανσάρισμά του, το νέο Volkswagen Golf έχει δεχθεί περισσότερες από 100.000 παραγγελίες στην Ευρώπη όπου παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα μοντέλα. Μάλιστα από το 1974 που παρουσιάστηκε έχουν παραχθεί 29,4 εκατομμύρια μονάδες και πωλείται συνολικά σε 120 χώρες παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής το νέο 7ης γενιάς Golf προσφέρεται σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, ωστόσο σε λίγους μήνες αναμένεται να παρουσιαστεί και το πιο οικογενειακό Variant (στέισον βάγκον).

Πιο συγκεκριμένα το νέο Volkswagen Golf Variant υπολογίζεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την αγορά της Ευρώπης. Σχεδιαστικά όπως βλέπετε από την κατασκοπευτική φωτογραφία, θα έχει πιο κομψή σχεδίαση πίσω από το υπάρχον Golf Variant και θα υιοθετεί τα φωτιστικά σώματα του χάτσμπακ μοντέλου. Φυσικά ο επιπλέον πίσω όγκος θα προσφέρει αυξημένη πρακτικότητα και χώρο για τις αποσκευές, ο οποίος θα κυμαίνεται γύρω στα 530 λίτρα.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο όμιλος Volkswagen εγκαινίασε ένα νέο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων στο Μεξικό ετήσιας παραγωγής 330.000 μονάδων, το οποίο μάλιστα είναι το 100ό εργοστάσιο του γερμανικού ομίλου στον κόσμο.

Get it on Google Play Download on the App Store