Το Volvo XC60 Polestar θα τα βάλει με BMW M και Mercedes-AMG

Λίγο μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου Volvo XC60 δεύτερης γενιάς, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design έπιασε δουλειά και μας παρουσίασε την έκδοση Polestar, η οποία θα αποτελέσει ουσιαστικά την βελτιωμένη εκδοχή του.

Όπως φαίνεται και από την πιο πάνω εικόνα, το χρώμα του Volvo XC60 Polestar είναι το Rebel Blue, στο οποίο έχει ιδιαίτερη προτίμηση το τμήμα βελτιώσεων της μάρκας.

Η εμφάνισή του είναι πιο επιθετική, χάρη στην εμπρός μάσκα με τις μαύρες γρίλιες και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, αλλά και τη μειωμένη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση πάντοτε φυσικά με το απλό XC60.

Δείτε επίσης: Έρχεται ηλεκτρικό Volvo με λογική τιμή και μεγάλη αυτονομία

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα του X-Tomi Design, αυτό εδώ δεν αποκλείεται να το δούμε και στην παραγωγή, καθώς ήδη η Volvo έχει δηλώσει την πρόθεσή της να παρουσιάσει περισσότερα μοντέλα Polestar, προκειμένου να χτυπήσει τον γερμανικό ανταγωνισμό (λέγε με BMW M και Mercedes-AMG).

Όσον αφορά στο μοτέρ του Volvo XC60 Polestar, είναι ακόμη νωρίς για να έχουμε κάποιες επίσημες πληροφορίες. Δεδομένου πως αυτή τη στιγμή η κορυφαία έκδοση του εφοδιάζεται με βενζινοκινητήρα 2.0 λτ. ο οποίος αποδίδει με τη βοήθεια τούρμπο και κομπρέσορα 407 ίππους, περιμένουμε ακόμη ισχυρότερο μοτέρ.

Get it on Google Play Download on the App Store