Υγραεριοκίνηση EuropeGAS με Δώρο καύσιμα!

Η εταιρεία παραγωγής και εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης EuropeGAS, προσφέρει με την τοποθέτηση συστήματος LPG, ΔΩΡΟ το πρώτο γέμισμα σε καύσιμα και τον έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης LPG.

Η EuropeGAS Sp.z.o.o., είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αυτοκινήτου LPG/CNG από το 1991. Το βασικό προϊόν είναι το LPG/CNG Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN. Η EuropeGAS προσφέρει επίσης ένα πλήρες φάσμα αξεσουάρ μετατροπής αυτοκινήτων σε LPG/CNG, που περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες, δεξαμενές, σωλήνες καουτσούκ και χαλκού και όλα τα άλλα στοιχεία που απαιτούνται για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε LPG/CNG. Όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ ECE 67R-01 και ECE 110.

Δείτε ακόμα: «Μυστικά» για τα μπεκ, μπουζί και πνεύμονες του κιτ LPG

Η EuropeGAS διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική της ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσσονται καινοτόμες λύσεις. Επίσης, χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα.

EuropeGAS Hellas

Εμπόριο και Εγκατάσταση Συστημάτων Αεριοκίνησης

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store