Διπλή αύξηση ισχύος και πιο επιθετική εμφάνιση για την Jaguar F-Pace (+video)

Ο Hamann κάνει τα μαγικά του και στην F-Pace, το πρώτο SUV στην ιστορία της Jaguar και έρχεται να της προσφέρει περισσότερη δύναμη τόσο τη βενζινοκίνητη F-Pace S, όσο και στη diesel, ενώ παράλληλα τονίζει και την εμφάνισή της τοποθετώντας ένα νέο bodykit.

Αρχικά και στους κινητήρες, ο Hamann προσθέτει ένα νέο «πρόγραμμα» στον κομπρεσσοράτο 3λιτρο V6 κινητήρα της Jaguar F-Pace S, αυξάνοντας την ισχύ στα 410 άλογα (+30 ίπποι) και τη ροπή στα 510 Nm (+60 Nm). Αντίστοιχα στη diesel F-Pace S των 300 ίππων και 700 Nm ροπής, έχουμε αύξηση 40 ίππων και 80 Nm, ώστε και εδώ να βελτιωθεί η απόδοση και οι επιδόσεις.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένη BMW M2 από τον Hamann (+video)

Στο αμάξωμα, ο Hamann τοποθετεί στην F-Pace και ένα πλήρες εξωτερικό αεροδυναμικό bodykit, που αποτελείται από εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνά «φτερά» και «ποδιές», αλλά και έναν νέο πίσω διαχύτη. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται από νέες ελαφριές ζάντες 23 ιντσών «Anniversary Evo II», οι οποίες μπορούν να παραγγελθούν σε ασημί, μαύρο ή γκρι χρώμα.

Η γνωστή βελτιωτική φίρμα αναβαθμίζει και το εσωτερικό της F-Pace, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα διαφόρων νέων επενδύσεων που τονίζουν τον πολυτελή ή και τον σπορ χαρακτήρα της καμπίνας, αλουμινένια πεντάλ και footrest, νέα πατάκια και πολλά άλλα.


 

Get it on Google Play Download on the App Store