Βελτιωμένη McLaren 570GT είναι πραγματικός πύραυλος

Μπορεί η McLaren να έχει κατασκευάσει την 570GT για να προσφέρει την πλέον πολυτελή και πρακτική της πρόταση για sportscar (όσο βέβαια μπορεί να ισχύει αυτό…), όμως η γερμανική Wheelsandmore έρχεται για να τονίσει την εκρηκτικότητά της και να της προσφέρει ακόμη πιο καταιγιστικές επιδόσεις.

Το στοιχείο πάνω στο οποίο επικεντρώνεται η Wheelsandmore είναι η απόδοση του biturbo 3,8 λίτρων κινητήρα βενζίνης της McLaren, ο οποίος διαθέτει έναν νέο «εγκέφαλο», πιο σπορ εξάτμιση αλλά και ένα σπορ καταλύτερη. Με τις παραπάνω αλλαγές το μοτέρ αυξάνει την ισχύ του στα 650 άλογα από 570 εργοστασιακά, ενώ παράλληλα η ροπή του ανεβαίνει στα 700 Nm (+22 Nm).

Η Wheelsandmore υπόσχεται ότι μετά τις μετατροπές της, ο biturbo κινητήρας της McLaren προσφέρει ακόμη καλύτερη απόδοση, αλλά κυρίως πιο εκρηκτικές επιδόσεις, αφού το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,3 δευτερόλεπτα, απαιτώντας πλέον μόνο 3,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα διατηρείται στα 328 χλμ./ώρα.

Μαζί με τις βελτιώσεις στο μοτέρ, η γερμανική βελτιωτική φίρμα τοποθετεί και νέες σφυρήλατες ζάντες σε μαύρο χρώμα και σε customσχέδιο στους τροχούς της 570GT, μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω. Εξωτερικά, δεν προβαίνει σε καμία άλλη αλλαγή.

Η τελική πινελιά δίνεται με την νέα ανάρτηση, η οποία είναι πλέον ρυθμιζόμενη και μπορεί στο κατώτερό της σημείο να μειώσει αισθητά την απόσταση της 570GT από το έδαφος. Παράλληλα, για να μπορέσει η McLaren να περάσει από σαμαράκια, εισόδους πάρκινγκ κ.λπ., υπάρχει και ειδικό σύστημα που ανασηκώνει το εμπρόσθιο μέρος.

Διαβάστε ακόμα: 

Βελτίωση με 225 άλογα για το νέο Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo (+video) 

BMW M2 με 621 ίππους και τελική 330 χλμ./ώρα 

Φοβερή βελτίωση για τη Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα! (+video)


 

 

Get it on Google Play Download on the App Store