Εκρηκτικό Subaru Impreza WRX STI

Αυτό το Subaru Impreza WRX STI πραγματικά αγγίζει την τελειότητα. Είναι τόσο προσεγμένο και βελτιωμένο με ποιοτικά after market αξεσουάρ, ακόμη και στην παραμικρή του λεπτομέρεια που πραγματικά σε κάνει να ζηλεύεις.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ιδιοκτήτης του αρχικά ήθελε απλώς να προσθέσει μερικά δικά του στοιχεία στο αυτοκίνητο, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα σε αυτό. Έτσι δεν κάνουμε όλοι εξάλλου; Όμως βλέποντας το αυτοκίνητό του να μεταμορφώνεται και να του αρέσει όλο και πιο πολύ… έχασε τον έλεγχο.

Όχι όμως και το γούστο, καθώς το τελικό αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Ας μπούμε όμως στο ζουμί. Το bodykit που βλέπουμε εδώ, να φοράει το Subaru Impreza WRX STI είναι της Varis και αν και θυμίζει αρκετά LB Performance είναι κατά τι πιο… διακριτικό. Αποτελείται από πριτσινωτά φτερά με αεραγωγούς εμπρός, διαχύτη αέρα πίσω, πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, νέο καπό με αεραγωγούς και αεροτομή οροφής Voltex. Μάλιστα τα δύο τελευταία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Φυσικά οι αλλαγές δεν σταματάνε εκεί, καθώς την εμφάνιση συμπληρώνουν οι δύο διπλές απολήξεις εξάτμισης και οι ζάντες αλουμινίου της Work 18 ιντσών (Emotions CR2P). Τα φρένα είναι της Brembo. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση είναι της Cusco.

Κάτω από το καπό του, το Subaru Impreza WRX STI που βλέπετε παραπάνω είναι εργοστασιακό προς το παρόν τουλάχιστον, ενώ οι μόνες αλλαγές παρατηρούνται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή του συστήματος.

Δείτε επίσης:

Όταν η Spoon «τερματίζει» το Honda S2000

Πολεμική BMW F22 με ένοχο μυστικό 820 ίππων (+video)

Βελτιωμένη McLaren 570GT είναι πραγματικός πύραυλος

Get it on Google Play Download on the App Store