Πολεμική BMW F22 με ένοχο μυστικό 820 ίππων (+video)

Κάποιες μετατροπές είναι υπερβολικές άλλοτε σε εμφάνιση, άλλοτε μηχανικά και κάποιες φορές και στους δύο τομείς. Με την συγκεκριμένη BMW Σειρά 2 F22 βλέπουμε την επιτομή της υπερβολής σε τέσσερις τροχούς καθώς η εμφάνισή της είναι πολεμική και το μοτέρ της αποδίδει 820 άλογα.

Όσοι ασχολείστε διεξοδικά με την βελτίωση των BMW τότε ίσως έχετε «πέσει» στο παρελθόν επάνω σε αυτή την BMW F22 η οποία φέρει το προσωνύμιο Eurofighter και όχι άδικα αφού η εμφάνισή της παραπέμπει σε μαχητικό αεροσκάφος.

Ουσιαστικά μιλάμε για μία από τις πιο ακραίες βελτιώσεις που έχουμε δει ποτέ σε BMW Σειρά 2 και είναι αποτέλεσμα του βελτιωτικού οίκου HGK από την Λετονία. Αυτός άλλαξε όλο το αμάξωμα της BMW Σειρά 2 (F22) ενώ το εσωτερικό της το έγδυσε και το έκανε… αγωνιστικό.

Κάτω από το καπό της η συγκεκριμένη BMW δεν έχει κάποιο βαυαρικό μοτέρ αλλά αμερικάνικο κινητήρα από Chevrolet V8, το οποίο είναι ιδανικό για ένα driftcar (σύμφωνα με τους βελτιωτές) σαν αυτό, καθώς έχει μεγάλα αποθέματα ροπής από χαμηλά. Φυσικά αυτό είναι το ένοχο μυστικό στο οποίο αναφερόμασταν και που σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολλούς bimmers!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως, οπότε ας δούμε την BMW Σειρά 2 Eurofighter F22 σε… πολεμικές ασκήσει στο video που ακολουθεί!

Δείτε ακόμη:

Πωλείται συγκλονιστική και μοναδική BMW M3 E30 Sport Evolution

Έρχεται η νέα BMW Σειρά 8. To supercar της BMW

Δυναμίτης BMW M4 CRT με 520 ίππους

Get it on Google Play Download on the App Store